13 September, 2015

Download rakaman Battle OF the Band 2015 anjuran MAB

Kepada yang terlepas mendengar siaran langsung Battel Of The Band 2015 di amboi.fm semalam boleh dengar siaran ulangan yang saya sediakan khas untuk anda.

Boleh dengar terus dengan menekan butang play atau boleh download terus kat link di bawah. Kredit untuk amboi fm.



Muatturun MP3


download klik sini

*saiz 55MB, format MP3.

Ada komen tak dengan Battle Of the Band 2015? Hehehehe ... banyak lagi orang cacat penglihatan kena improve untuk jadi band terbaik. bagi saya dari 5 I bagi 2 je.

UPDATE:
* kepada Teddy Bear yang mulut celupar, blog saya tak pakai flash. kalau tak tahu jangan pandai-pandai buat statement bodoh. Nanti diketawakan orang. Lagi satu tang mana yang tidak acessable? hehehhe tak berubah-ubah rupanya perangai kau. Dah nak mati pun macam tu lagi.

0 Ulasan:

+

Artikel Terkini

Copyright © dunia rasasayang ®