04 November, 2011

Ada korang ingat hari lahir aku?

Ada korang ingat tarikh lahir aku? Bila .. 4 November? hahhaha sah korang memang tak ingat... Aiman tak kisah kan?

Tunggu juga kot kot kawan-kawan dalam group ke, kawan ke nak wish. hampeh ... sampai 4 November pun tak ada juga.

lagi dan lagi klik papar ...




Macam ni kata sahabat .. ok ok sedar dirii, aku memang tak ada kepentingan pun. So nak buat apa nak ingat.

Tapi nak ucap mekasih banyak-banyak kat member dalam fb yang wish. Member group???

Aku bukan nak suruh korang bagi hadiah i-phone pun, tapi kalau korang bagi sekecil cekelat pun aku terima hahahha... aku cuma rasa terkilan dan tak dihargai. Itu je...

Kalau korang nak ucap lepas baca entry ni, simpanlah tahun depan .. itu pun kalau jasad aku masih belum bersatu dengan tanah. Kalau tak, korang simpan la wish korang tu untuk orang yang korang fikir lebih bernilai.

So untuk azhar... happy birthday on 1st November....




  • komen anda dengan menggunakan ID facebook

0 Ulasan:

+

Terbaru ...

Copyright © dunia rasasayang ®